Franchise Connect | Specialist in franchising
  • Let's connect!

Neem direct contact op met onze adviseurs!Carlo van Rienen
Directeur | Franchise Consultant

Carlo adviseert en begeleidt als Franchise Consultant bedrijven bij het ontwikkelen van een franchiseformule en de bijbehorende franchisedocumenten. Hij helpt bestaande franchiseformules bij de professionalisering van hun formule en verbetering van hun interne franchiseprocessen.

Voor franchiseformules is Carlo inzetbaar als projectmanager of interim manager. Carlo selecteert en begeleidt werknemers en zelfstandigen die franchisenemer willen worden. Hij publiceert en spreekt over franchising en franchisegerelateerde onderwerpen.

T: 040-2556261
M: 06-57930689
carlo@franchiseconnect.nlGuus de Jongh
Directeur | Franchise Consultant

Guus adviseert en begeleidt als Franchise Consultant bedrijven bij het ontwikkelen van een franchiseformule en de bijbehorende franchisedocumenten. Hij helpt bestaande franchiseformules bij de professionalisering van hun formule en verbetering van hun interne franchiseprocessen.

Voor franchiseformules is Guus inzetbaar als projectmanager of interim manager. Guus selecteert en begeleidt werknemers en zelfstandigen die franchisenemer willen worden. Hij publiceert en spreekt over franchising en franchisegerelateerde onderwerpen.

T: 040-2556261
M: 06-53410248
guus@franchiseconnect.nl
Jarreau Langermans
Junior Franchise Consultant

Jarreau assisteert de Franchise Consultants bij de ontwikkeling van franchiseformules of de professionalisering van bestaande franchiseformules. Dit doet hij onder meer met haalbaarheidsanalyses, ontwikkeling van precontractuele franchisedocumentatie en voorbereidingen voor internationale commerciële samenwerkingsverbanden.

Daarnaast houdt Jarreau zich bezig met de werving- en selectie van kandidaten voor franchiseformules.

T: 040-2556261
jarreau@franchiseconnect.nlBezoekadres
Franchise Connect

Beemdstraat 18
5652 AB EINDHOVEN
Tel: 040-2556261
info@franchiseconnect.nl